Ett bra självförtroende följer fina tänder

Jag har sedan jag varit liten velat ha tandställning på grund av att mina tänder inte riktigt har suttit som de borde. Jag har tyckt att det har varit väldigt jobbigt eftersom det inte har gjort mig helt bekväm. Min mamma hade likadana tänder som jag när hon var liten och hon rättade till dem när hon var äldre, kanske i 30-års åldern tack vara en tandhygienist på Södermalm som hon gick hos. Och hon har blivit så mycket mer självsäker sedan det hände, det både märks och syns. Jag började gå hos samma tandhygienist och fick också hjälp att få tandställning men då kostnadsfritt eftersom jag fortfarande är såpass ung. Så jag har tandställning nu, och kommer ha det i ett drygt halvår till. Det är lite jobbigt att ha den med jag känner att det verkligen kommer att vara värt det. Ett par raka och fina tänder gör så mycket för självkänslan och jag är väldigt glad att jag äntligen fick hjälp att få tandställningen för det har varit mycket frågor och tjat om det hos lokaltandvården men de har alltid nekat. Så kom jag till en privatklinik och de hjälper till direkt. Jag är väldigt nöjd med min tandhygienist, utöver Södermalm så har hos också en klinik i Vasastan och på Östermalm. Jag tror att hon vänder sig till både företag och privatpersoner, hon är väldigt duktig, förstående och förklarar bra så att jag förstår vilket jag inte upplevt hos en tandhygienist tidigare.