Har pratat med de på KMB Mark & Byggentreprenads byggfirma i Höör och kommit fram till att de ska hjälpa mig med att bygga ut en del hemma och även bygga upp en vägg så att jag får ett extra rum. Kan ni gissa vad jag ska ha det extra rummet till? Som walk-in-closet. Det kommer verkligen vara som en dröm som går i uppfyllelse att få en. Eller få och få, jag får betala ganska dyra pengar för den men jag får hjälp med att bygga och sätt iordning den och det är jag väldigt tacksam för. Skulle aldrig klara av att göra det på egen hand.

Kollade runt efter lite olika byggfirmor först men valde tillslut KMB Mark & Byggentreprenad framförallt för att de hade några referensbilder på tidigare rum och väggar som de byggt upp och som var väldigt bra gjorde. De hade till och med en walk-in-closet vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt att välja dem, som jag vet kan utföra jobbet, framför några andra som jag inte har sett huruvida de kan utföra jobbet eller inte.

Jag vet att det nog är ganska illa egentligen, att ha så mycket kläder att jag behöver en walk-in-closet för att de alla ska få plats men jag menar, det är väl inte så illa egentligen. Är det verkligen det. Det är ju mest för att jag drömt om att ha en sedan jag var liten som jag bestämde att ta hjälp av en byggfirma för att förverkliga det. Inte bara för att jag hade för mycket kläder. Så då är det väl inte riktigt lika illa, eller?