En sak som irriterar mig lite är att de i modetidningar verkligen nästan bara har bilder och reklam och i stort sett ingen text. Det är klart att det inte behöver vara massa reportage, för jag köper den ändå för att kolla på kläderna, men det vore kul om det åtminstone vore lite att läsa också, för det finns mycket inom modevärlden som är väldigt intressant.

Ytterligare en sak jag har tänkt på med bilderna, de som är tagna utomhus, är att de alltid har så otroligt fina trädgårdar i bakgrunden. Känner att de nästan måste ha en trädgårdsdesigner som hjälp också, för annars skulle de aldrig kunna få det så bra som det är nu. Vet inte om det är något som ni eller några andra lägger märke till, kanske inte. Ni kanske bara kollar på kläderna och modellerna. Och jag tror att jag gjorde det innan också. Det är först nu det närmaste som jag har börjat kolla lite mer på trädgårdsdesignen också, kanske för att vi precis haft en trädgårdsdesigner från Tilia Trädgårdsplanering hemma hos oss för att göra om vår trädgård också. Inte så att det blir massa blommor och sådant men lite i alla fall. För innan vart det verkligen bara gräs och det var lite tråkigt, så det behövdes lite buskar och lite växter för att det skulle bli bra.

Trädgården hos oss blev väldigt bra, så kanske är de trädgårdsdesignerna som finns på Tilia Trädgårdsplanering i Uppsala nästan lika bra som de som ordnar och designer för modetidningar.