Det här med att anlita städhjälp är något som har går lite i mode. Det är som med det mesta andra också, att det först inte alls är modern eller något som man ska göra. Då är det konstigt om man anlitar professionell hjälp för flyttstädning. Sen går det några år och allt fler börjar att göra det och upptäcker hur bra det är. Så är det helt plötsligt trendigt att ta flytthjälp och omodernt att sköta flyttstädning på egen hand.

På grund av det så försöker jag att inte följa modet. Försöker att göra det jag vill göra, oavsett om det är modernt eller inte. Det innebär inte att jag inte tar hjälp för att det är modern att göra det utan bara att jag anlitar hjälp om jag känner att jag behöver oavsett om det är det rätta trendmässigt att göra eller inte.

Så när jag flyttade så tog jag hjälp med flyttstädning här i Partille och det blev då från Cro Trio Service HB. Det är en ganska liten firma som jag främst valde för att de verkade vara väldigt pålitliga. Därför tycker jag ofta om att anlita lite mindre firmor för att det känns som att de är mer engagerade och det är de nog också. För de har mer att förlora på att få en missnöjd kund än vad stora företag har som inte bryr sig det minst om en kund för att de lätt kan få två andra istället ändå.